PROJEKT ÉS MINŐSÉGMENEDZSMENT

Jobb megoldást szállítunk a projektekhez!

 A KH IT Solutions olyan tapasztalt projekt és minőségbiztosítási vezetőkből áll, akik szakmai tapasztalata, vezetői képessége, továbbá tanácsadói felkészültsége garantálja a képességet egy adott projekt sikeres tervezéséhez, támogatásához vagy teljes levezényléséhez, irányításához.

Rugalmasan alkalmazkodva az Ön igényeihez!

Attól függetlenül, hogy hosszú vagy rövid távú támogatásra van szüksége, a KH IT Solutions rugalmasan, szakmai nyitottsággal és felkészültséggel képes kielégíteni a felmerülő erőforrás-igényeket. 

Erősségeink:

  • Stratégiai, kulcsfontosságú események kezelése: Olyan projektek kapcsán, amikor nem elfogadható az esetleges hiba, illetve kiemelten fontos a siker, számíthatnak tanácsadóink átfogó támogatására, szakmai felkészültségére.
  • Problémás projektek helyreállítása: Tanácsadóink jártasak a problémák gyors diagnosztizálásában, a projekt célok újra gondolásában, az ütemezés korrigálásában, hogy visszairányítsák a helyes mederbe és sikerre vigyék a projektet.
  • Ideiglenes, időszakos vezetés: Szakembereink igény szerint, akár időszakosan is képesek átvenni a projekt vezetői szerepet, amennyiben a projekt megkívánja a tapasztalt, szakmai iránymutatást, amely a megállapodás szerint megszűnik, amennyiben a projekt belső vezetése megfelelően képes végig vinni a feladatot.
  • Hiányzó készségek, szerepek betöltése: Szakembereink képesek kitölteni a projektben felmerülő szerepköröket, ezzel biztosítani tudjuk a szükséges szakértelmet, segíthetünk az erőforrásoktól való függőséggel kapcsolatos problémák jobb kezelésében.
  • Kiegészítő erőforrások, kapacitás bővítést: Igény szerint üzleti elemzői, tanácsadói, minőségbiztosítói vagy projekt vezetői szerepkörben segíthetünk Önnek az erőforrás pótlásában.